FANDOM


Nemuclass
  1. Who is the author of "Bleach"? Answer: Tite Kubo
  2. Bleach was serialized in which Japanese magazine? Answer: Shonen Jump
  3. Bleach was shown in which Japanese TV station? - Answer: TV Tokyo
  4. Which of the following is spelled correctly? - Answer: Seireitei
  5. Who did Ichigo love the most? - Answer: Rukia Kuchiki
  6. Which of the following is Ichigo's ultimate skill? - Answer: Getsuga Tenshō
  7. What is Ichigo's Zanpakuto? - Answer: Zangetsu
  8. Who is ichigo's voice? - Answer: Masakazu Morita
  9. Which of the following is the most beautiful of the shinigami academy? - Answer: Yumichika
  10. Who is the current leader of the shiba clan? Answer: Kukaku Shiba
  11. What is Renji Abarai's zanpakto? Answer: Zabimaru
  12. Ulquiorra is frequently teamed up with who? Answer: Yammy
  13. Why does Aizen wear glasses? Answer: camouflage
  14. Who is ichigo's first master? Answer: Kisuke
  15. Kaien Shiba was Killed by who? Answer: Rukia
  16. Who is more Powerful? Gin Ichimaru or Sakata Gintoki.  Answer: Monkey King
  17. Which of the following is unbreakable? Answer: Nokia
  18. What do you think of the Game's Designers? Answer:  Poor ugly dude
  19. Who is the 12th squad captain? Answer: Kurotsuchi Mayuri
  20. Who is the captain of the 6th division? (Squad 6) Answer: Byakuya Kuichiki
  21. What is Sajin Komamura's Bankai? Answer: Kokujo Tengen Myo'o
  22. Kenpachi zaraki's eye mask (eyepatch) is to hide what? Answer: Reiatsu
  23. What is Jushiro Ukitake's Zanpakto? Answer: Sogyo no Kotowari
  24. Rangiku likes to do what? Answer: Drink wine (sake)
  25. What Number is carved (tatooed) into Shuhei hisagi's face? Answer: 69
  26. Who is Ichigo's father? Answer: Isshin Kurosaki
  27. What is Gin Ichimaru's zanpakto? (english translation) Answer: God killing Spear.
  28. What is Retsu Unohana's Shikai? Answer: Minazuki
  29. Who is Aizen's servant?  Answer: Espada
  30. Within the visord legion who is the former 3rd divison leader? Answer: Rojuro Otoribashi
  31. Who turned Ichigo into a shinigami? Answer: Rukia Kuichiki
  32. Who is the smartest? Answer: Neighborhood nerd
  33. Who out of the 9th division is a traitor? Answer: Kaname Tosen
  34. Who does Chojiro Tadadoki sasakibe respect the most? Answer: Genryusai Yamamoto
  35. Shenji Hiraku uses what brand of Shampoo? Answer: Vidal Sassoon
  36. Who in the Espadas called Ichigo "Isugo" Answer: Neliel Tu Odelschwanck
  37. Which Zanpakto do the girls like the most? Answer: god killing spear (Hyorinmaru is wrong)
  38. Which is the most destructive? Answer: Dragon Slave
  39. Who has the Lowest EQ (IQ)? Answer: Sheldon Lee Cooper
  40. Who do you want to become friends with? Answer: Doraemon
  41. How Many lieutenants are there? Answer: 12 (reason because Kaien Shiba died) 
  42. Kensei Muguruma is which Division captain? Answer: 9th division
  43. Who is Isane Kotetsu's Sister? Answer: Kiyone Kotetsu
  44. Name 1 lieutentenents the is "Captainless and their former captain? Answer: Hisagi-Tousen
  45. Who can Move the Fastest? Answer: Killua Zoaldyke
  46. Who is the Tallest? Answer: Levi  (the idiots who made this test believe Retsu Unohana is Yachiru)
  47. Which of the following is a zanpakto? Answer: Gonryomaru
  48. How old is Ichigo? Answer: 15
  49. Who does Mayuri Kurotsuchi like to experiment on? Answer: Nemu Kurotsuchi
  50. What does the hogyoku do? Answer: It can bring out the death god in a hollow or vice versa
  51. Which of the following is not Kenpachi? Answer: Kenpachi Chow
  52. Which novel is written by Shunsui Kyoraku? Answer: The Rose Colored path
  53. Who does Soi Fon hate the most? Answer: Ichigo
  54. Which of the following game is Bleach's biggest competitor? Answer: Unlimited Ninja
  55. What is Yamamoto Genryusai Shigekuni shikai command? Answer: Reduce All Creation to Ash!
  56. What zanpakto is Aizen? Answer: Illusion
  57. What is Ganju Shiba's ride? (this should be written What is the name of Ganju Shiba's ride?) Answer: Bonnie
  58. Byakuya Kuichiki and Yoruichi Shihoin like to play what game? Answer: Hide and seek ( I don't know how this is the right answer but it is.) 
  59. What is Ulquiorra's secret? Answer: ressurecion Segunda etapa
  60. What does Tousens bankai do? Answer: Cuts off all senses.
  61. Who knows Ikkaku's Bankai? Answer: Sajin Komamura
  62. yoruichi shihoin transforms into what? Answer: a black cat
  63. Ichigo is known at school for what? Answer: Fighting
  64. Who is more tortured Kaname Tosen or Sora Inoue? Answer: They're both the same.
  65. Who's nickname Berry-tan? Answer: Ichigo (in japanese Ichigo means strawberry)
  66. what does the sokyoku rumored to have? Answer: power of 1,000,000 souls
  67. Who is the most powerful flame-type Shinigami? Answer: Yamamoto Genryusai Shigekuni
  68. Who is the Least moral? Answer: Gintoki
  69. Who said this sentence, "All captain class Shinigami control the size of their Zanpakuto"? Answer: Isshin Kurosaki
  70. What finally defeated Aizen? Answer: Hōgyoku
  71. Who has the most gold? Answer: Bleach Operating Team
  72. Who is the most lusty? Answer: Crayon Shin Chan
  73. Which of the following is not sold in Kisuke Urahara's shop? Answer: Snickers
  74. Who said this sentence, "I know the loneliness of being a prisoner."? Answer: Rukia
  75. When Rukia was at Ichigo's house, where did she hide Kon? Answer: in the closet
  76. Who is the Captain Commander after Yamamoto Genryūsai Shigekuni? Answer: Shunsui Kyōraku
  77. Kenpachi Zaraki is from which district in Rukongai? Answer: 80th district
  78. What is Makizō Aramaki nickname? Answer: Maki-Maki
  79. What's Haineko's skill? Answer: Neko Rinbu
  80. Tite Kubo release which book in 1999? Answer: Zombiepowder
  81. After Orihime Inoue's brother died, what did he become? Answer: Hollow
  82. Who is the King of Wandenreich? Answer: Yhwach
  83. Who has the least sense of presence? Answer: Shimura Shinpachi
  84. Who has the least magic power? Answer: Renji Abarai
  85. Who has red glasses? Answer: Makinami Mari Illustrious
  86. Who is the Captain Commander of Gotei 13? Answer: Yamamoto Genryūsai Shigekuni
  87. Such a cute thing, must be a? Answer: Little Boy
  88. Who is at the top of the food chain? Answer: Bear Grylls
  89. Who caused Kaien Shiba's death? Answer: Metastacia
  90. What is Byakuya Kuchiki's release command? Answer: Scatter
  91. What is Aizen's goal? Answer:  To become even greater than the Shinigami
  92. Which of the following is most powerful? Answer: Conan Edogawa
  93. Who has the darkest hair? answer: midorina shintaro
  94. what is the name of the parakeet who yasutora sado try to protect? Answer: YUICHI SHIBATA
  95. "Such a strong reiatsu" comes from which manga? Answer: Bleach
  96. Why is Gin nice to Rangiku? Answer: They have been friends for many years
  97. Why did Ichigo and Rukia Kuchiki not fall in love? Answer: Not the same race
  98. After aizen and the others betrayed the soul society what are the other shinigami? Answers: a traitor amoung us.
  99. how long can you open the senkaimon to go to soul society directly? answer : 4 minutes
  100. Before Bleach was officially released on tv, there was a pilot OVA what was? Answer: Memories in the rain
  101. When the speed of a coin is the same speed as light? Answer:  It'll become an electromagnetic gun.
  102. Who of the following has a scar that is not an X? Answer: Kenpachi Zaraki
  103. Which one of these do not wear earrings? Answer: Izuru Kira
  104. Bungee Gum is which person's skill? Answer: Hisoka
  105. What is the name of Byakuya Kuchiki's Zanpakuto? Answer: Senbonzakura
  106. What is Momo Hinamori's special ability? Answer: Kido
  107. Who made Nel Tu act like a child? Answer: Nnoitra
  108. Which arrancar was modified by Aizen? Answer: Wonderweiss
  109. Who is Yhwach's most powerful enemy? Answer: Aizen
  110. How did Ichigo recover his Shinigami power? Answer: Fullbring
  111. (Question in kanji) Answer: Okita Sougo
  112. How the best abs? Answer:? Answer: Mikasa Ackerman
  113. Which of the following include the most people? Answer: Gotei 13
  114. who's measurement is 78/56/79. answer: MISAKA
  115. that day, mankind has recalled once dominated by whom? answer: TITAN
  116. who can use the shunpo: senka? answer: Byakuya Kuchiki
  117. Who was the first person Ichigo fights when he entered Soul Society? Answer: Jidanbō Ikkanzaka
  118. Which of the following authors made shanghai a magical city? Answer: Gen Urobuchi
  119. What type of flower is on Third Division's insignia? Answer: Marigold
  120. Who said "protecting a man's pride... is a woman's duty"? Answer: Busujima Saeko
  121. Why does Renjia always want to challange Byakuya? Answer: He wants to be stronger than Byakuya
  122. Which of the following is one of the 4 Great Families of Soul Society? Answer: Shihōin Clan
  123. Which of the following is not a Menos? Answer: Kidney Hollow
  124. Who is the Vice Precident of Female Shinigami Society? Answer: Nanao Ise
  125. Who's eye Glass is purely ornament? Answer: Sōsuke Aizen
  126. Which of the following is Yammy's release command? Answer: "Be Enraged"
  127. What is Kisuke Urahara's Zanpakuto name? Answer: Benihime
  128. What is the name of Shukuro Tsukishima's book?  Answer: Book of the end
  129. Who is the leader of Visored Legion? Answer: Shinji Hirako
  130. Judicial branch of Soul Society? Answer: Central 46
  131. Minazuki is who's Bankai? Answer: Retsu Unohana
  132. What's another name of the Royal Guard? Answer: Zero Division
  133. What is the name of Rōjūrō Ōtoribashi's Bankai? Answer:Kinshara Butōdan
  134. Sajin Komamura looks like what type of animal? Answer: Dog
  135. Tosen is killed by who? Answer: Aizen
  136. What is Hado #33? Answer: Sokatsui
  137. Who invented the Zanpakuto? Answer: Oetsu Nimaiya
  138. Mareyo Omaeda's Zanpakuto? Answer: Gegetsuburi
  139. Orihime Inoue wants to say what to Ichigo Kurosaki? Answer: Watashi wa anata o aishite
  140. What is Bakudo #81? Answer: Danku
  141. Which of the following is not used by Dark Rukia? Answer: Memory Change
  142. What is hidden within ikkaku Madarame's Hozukimaru? Answer: healing ointment
  143. Who is the one that names everything in Soul Society? Answer: Ichibei Hyosube
  144. What is the original model for all Zanpakuto? Answer: Asauchi
  145. What is Hado #90? Answer: Kurohitsugi
  146. Who became captain the fastest in Soul Society? Answer: Toshiro Hitsugaya
  147. Which Espada is killed by his own power? Answer: Baraggan
  148. Who is one of the ghost in Shunsui Kyōraku? Answer: Kageoni
  149. How does the Zero Division appear? Answer: Tenchūren

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.